fbpx Ilmoittautuminen | citynuoret Ry

Ilmoittautuminen

HUOM! LUETHAN TÄMÄN HUOLELLISESTI ENNEN KUIN TÄYTÄT ILMOITTAUTUMISLOMAKKEEN!

Oma teltta mukaan leirille! Jatkossa ei ole mahdollista saada telttaa Citynuorten toimesta.

Toimintapistevaihtoehtoja valittaessa huomioi seuraavat vaiheet:

  1. Jos valitset Ratsastuksen, Seikkailun tai Vaelluksen, sen on oltava ensimmäinen (1.) tai toinen (2.) toimintapistevalinta. Nämä toimintapisteet ovat leirin suosituimpia, joten jos ne ovat myöhempinä toimintapistevalintoina, niihin ei ole mahdollisuutta päästä.
  2. Vaellus ja ratsastus toimintapisteistä voit valita vain toisen, koska ne ovat leirillä samaan aikaan käynnissä ja molempiin ei ole mahdollista osallistua samanaikaisesti.
  3. Lasersota ja kuplafutis toimintapisteistä voit valita vain toisen, koska ne ovat leirillä samaan aikaan käynnissä ja molempiin ei ole mahdollista osallistua samanaikaisesti.
  4. Ratsastus-toimintapisteitä on tänä vuonna suuren osallistujamäärän vuoksi kaksi kappaletta,jotta mahdollisimman moni pääsisi ratsastamaan. Huomioithan, että valitset kaverin kanssa saman ratsastuspisteen (ratsastus 1 tai ratsastus 2), jotta pääset kaverin kanssa samalle ratsastuspisteelle.
  5. Laitathan valitsemasi toimintapisteet järjestykseen, jossa ensimmäinen (1.) on mieluisin ja viides (5.) on varalla. Pyrimme toteuttamaan toimintapisteet haluamassasi järjestyksessä.
  6. Muistathan ilmoittaa syntymäaika muodossa ppkkvv, esim. 010102.
  7. Jos sinulla ei ole allergioita tai sairauksia, jätäthän kohdat tyhjäksi.

Ilmoittautumisen jälkeen lasku lähtee heti sähköpostilla antamaasi osoitteeseen, jos et saa laskua sähköpostiisi otathan yhteyttä. Tarkistathan, että antamasi sähköpostiosoite on varmasti oikein. (Sähköposti ei lähde, jos osoite on väärin tai siinä on pienikin kirjoitusvirhe)

Leiri
Lapsi
Muotoa ppkkvv
Huoltaja
Käytetään vain leiriin liittyvään informointiin sekä laskun lähettämiseen, jos markkinointilupaa ei ole annettu.
Toimintapisteet
Valitse ensin leiri
Kaverit
1. Kaveri
2. Kaveri
3. Kaveri
4. Kaveri
5. Kaveri
Teltta
1. Kaveri
2. Kaveri
3. Kaveri
4. Kaveri
5. Kaveri
Muuta
Sairaudet ja allergiat
Kerro tässä mahdolliset lääkitykset ja osaako lapsi huolehtia niistä itse