fbpx Leirifaktaa | citynuoret Ry

Leirifaktaa

Aika ja paikka

Tänä vuonna Citynuoret ry järjestää yhden leirin heinäkuussa 2022. Leiri alkaa perjantaina 15.7.2022 ja päättyy maanantaina 18.7.2022. Leirit pidetään Pitkäjärven vapaa-ajankeskuksessa, Kokemäellä. Muu aikataulu ilmoitetaan myöhemmin. 

Ikä

Leirit ovat tarkoitettu 1.-6. luokkalaisille tytöille ja pojille koulusta tai asuinpaikkakunnasta riippumatta.

Ohjelma

Jokainen leiriläinen saa itse valita neljä toimintapistettä, joihin leirillä osallistuu. Jokaista valitsemaasi toimintapistettä on kaksi kertaa puolentoista tunnin jaksossa. Eli jos valitset yhdeksi lajiksi kokkailun, on sinulla kokkailua kaksi kertaa puolentoista tunnin ajan, eli yhteensä kolme tuntia.

Toimintapisteiden lisäksi leiriohjelmaan kuuluu mm. uintia, saunomista, grillausta, lätynpaistoa, elokuvan katselua, rantailtapäivä, olympialaiset sekä viimeisenä iltana leirin päätösdisco.

Ohjaajat

Leirillä on mukana koko viikon noin 40 ohjaajaa. Ohjaajat tekevät kaikkensa, jotta kaikilla leiriläisillä olisi mahdollisimman hauska ja ikimuistoinen viikko! Ohjaajat ovat iältään noin 16-30 vuotiaita.

Majoittuminen

Leiriläiset nukkuvat omissa teltoissa, jotka on pystytetty tasaiseen maastoon leirialueelle. "Telttakylä" on tiivis ja kaikki leiriläiset majoittuvat samalla alueella. Öisin telttakylässä on jatkuvasti ohjaajia hereillä vahtimassa ja huolehtimassa, että yöt sujuvat mahdollisimman hyvin. Erittäin huonon sään sattuessa meillä on mahdollisuus majoittaa kaikki leiriläiset sisätiloihin nukkumaan.

Voit majottua omassa tai kaverin teltassa. Citynuorilla ei ole enää telttoja, joten teltta täytyy löytyä itseltä tai kaverilta. Lisäksi ilmoittautumisen yhteydessä kysytään samassa teltassa nukkuvan kaverin tai kaverien nimet.

Hinta

Neljän (4) päivän mittaiset leirit maksavat 180 €/hlö/leiri. Sisaralennushinta on 160 €/hlö/leiri. Leirihintaan sisältyy majoitus, ruokailu neljä kertaa päivässä, vakuutus, leiripaita sekä todella monipuolinen ohjelma.

Lisäksi halukkaille järjestetään bussikuljetus: Turku (linja-autoasema) – Pitkäjärvi – Turku (hinta 25 €). 

Tärkeää!

Ilmoittauduttuasi saat leirilaskun sähköpostiisi. Jos laskua ei ole maksettu laskun eräpäivään mennessä, ilmoittautuminen peruuntuu automaattisesti. Leirilaskun maksettuasi olet siis mukana leirillä ja saat kesäkuun aikana kotiisi infokirjeen sekä tiedon saamistasi toimintapisteistä.

Ilmoittautuminen

Avaamme ilmoittautumisen 20.helmikuuta 2022. Ilmoittaudu leirille viimeistään 30.6.2022! Leireille otetaan mukaan noin 300 lasta/leiri, ja jos leiri tulee täyteen ennen 30.6.2022, ilmoittautumisen mahdollisuus poistetaan. Nopea ilmoittautuminen takaa siis paremmat mahdollisuudet päästä mukaan vuoden vauhdikkaimmalle toimintaleirille! 

Peruutusehdot

Jos joudut jostain syystä perumaan ilmoittautumisesi leirille peruutusehdot ovat seuraavat:
Peruessasi leirin ennen 10.6.2022 palautamme koko leirimaksun
Peruessasi leirin 11.6.-1.7.2022 palautamme puolet leirimaksusta
2.7.2022 jälkeen peruutetuista leireistä palautamme puolet leirimaksusta ainoastaan lääkärintodistusta vastaan

Lisätiedot

Leiriä koskiviin kysymyksiin vastaa:

puhelin: Oliver Luoto - 044 211 2305

Citynuoret

sähköposti: info@citynuoret.com

facebook: Citynuoret ry

instagram: citynuoret